• ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ, ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ HONIGTAL

    Το παιδικό μας πρόγραμμα λαμβάνει χώρα τρείς φορές την εβδομάδα μεταξύ δύο και τριών ωρών. Καλωσορίζουμε όλα τα παιδιά τεσσάρων ετών και άνω.

Διακοπές με παιδιά στο αγρόκτημα Honigtal

Πολλές από τις πιο ωραίες παιδικές αναμνήσεις συνδέονται με τις οικογενειακές διακοπές.  Δημιουργούμε  αυτήν την εμπειρία σε εσάς και στα παιδιά σας, δίνοντας σας την δυνατότητα να απολαύσετε πολύτιμες στιγμές.

Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σας καλωσορίσουμε όλους στο αγρόκτημα Honigtal και να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες μας την εμπειρία να κάνουν διακοπές στην όμορφη φύση.

  • Ταξιδεύετε μαζί με την οικογένειά σας ή είστε μόνοι με το παιδί σας;
  • Χρειάζεστε ένα διάλειμμα και θέλετε να απολαύσετε τη φύση;
  • Ψάχνετε να βρείτε ασφαλείς και καθαρές παραλίες;
  • Έχετε έρθει στο σωστό μέρος επιλέγοντας το αγρόκτημα Honigtal.

Διακοπές με παιδιά στη φάρμα μας

Οι κήποι, τα χωράφια και τα ζώα της φάρμας είναι ιδανικά για παιδιά. Συνοδεύουμε τους επισκέπτες μας για να τους ξεναγήσουμε, αλλά επίσης για να συμμετέχουν εάν θέλουν στις εργασιές στα χωράφια ή και με τα ζώα.

Τα παιδιά σας μπορούν για παράδειγμα να χαϊδεύουν μια κατσίκα, να ταΐσουν τα κουνελάκια, να δουν τα γουρούνια να κάνουν μπάνιο, να κάνουν ιππασία πάνω σε ένα πόνυ ή άλογο και φυσικά να θαυμάσουν το γάιδαρο μας.

Διακοπές με παιδιά στη θάλασσα

Ο κόλπος του Αγίου Γεωργίου είναι ιδανικός για παιδιά καθώς προστατεύεται από λόφους, με την παραλία ήπια να υποχωρεί  μέσα στη θάλασσα.  Δεν υπάρχουν βράχια στη θάλασσα στον κόλπο αυτόν. Τα κύματα τις περισσότερες φορές είναι μικρά εξαιτίας των λόφων.

Μεγάλος ευρύχωρος παιδότοπος

Ολόκληρο το θέρετρο διακοπών και αγρόκτημα είναι πολύ μακριά από κεντρικούς δρόμους, τα παιδιά σας μπορούν ελεύθερα και ασφαλή να τριγυρίζουν. Δίπλα στο σπίτι του Δημήτρη έχουμε έναν μεγάλο παιδότοπο με κούνιες, εγκαταστάσεις αναρρίχησης, ένα δεντρόσπιτο και τραμπολίνο.

Υπάρχει υπέρ αρκετός χώρος για αθλήματα, τρέξιμο, περπάτημα και φυσικά παιχνίδι. Έχουμε τραπέζια και πάγκους σε όλο το χώρο έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να καθίσουν και να παρατηρούν τα παιδιά τους άνετα.

Το παιδικό μας πρόγραμμα

Ο κόλπος του Αγίου Γεωργίου είναι ιδανικός για παιδιά καθώς προστατεύεται από λόφους, με την παραλία ήπια να υποχωρεί μέσα στη θάλασσα. Δεν υπάρχουν βράχια στη θάλασσα.  Τα κύματα είναι μικρά, εξαιτίας των λόφων.

  • Τα πρωινά τα παιδιά αποκτούν εμπειρίες στην παραλία και στη φύση, με πολλά παιχνίδια, δημιουργικές κατασκευές και αστεία και αυτό κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή. Περιλαμβάνετε και ένα επιπλέον μεσημεριανό τις Παρασκευές μαζί με όλα τα παιδάκια.
  • Εργασίες στη φάρμα, ανάλογα με τον καιρό, μία ή δύο φορές πριν το μεσημεριανό.
  • Νυχτερινή περίπατοι στο σκοτάδι
  • Εργασίες στη φάρμα με τα ζώα, ένα απόγευμα την εβδομάδα.

Προσφέρουμε αναψυχή για όλη την οικογένεια.

 Σάς ευχόμαστε πανέμορφες, αξέχαστες διακοπές!